RESUM FORMACIÓ : “NOVES APORTACIONS EN INTERVENCIÓ FAMILIAR AMB PROGENITORS SEPARATS EN CONFLICTE”. TARRAGONA JUNY 2018 Ponent: Cristina Günther ( Tesis doctoral hostital Sant Pau i Santa Tecla, universitat Blanquerna)

El passat dilluns 22 de juny de 2018, al Dixit Tarragona es va realizar la conferencia “Noves aportacions en intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte” en la qual es va presentar, des d’una perspectiva sistèmica, una actualització de la recerca en aquest àmbit. En aquesta formació hi vam asistir diferents professionals del Consell Comarcal del Tarragonès. La ponent va ser Cristina Günther que és Doctora en psicologia, terapeuta familiar, investigadora del Grup de Recerca de Parella i Família i membre del Servei d’Assessorament Metodològic de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport de Blanquerna – Universitat Ramon Llull.

El passat dimarts 3 de juliol de 2a la seu del CCT, la Rosa Sacristan, psicóloga del SIS Famílies, en va fer un petit resum, als professionals dels Equips Bàsics de Serveis Socials de la comarca que us adjuntem.

Enllaç: Resum Separacions conflictives Günter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s