PRESENTACIÓ DEL SIS ITINERANT DEL TARRAGONÈS

El passat dia 24 de juliol de 2018, a la Sala d’Actes del Consell Comarcal del Tarragonès es va fer la presentació dels Serveis d’Intervenció Educativa Itinerants del Tarragonès (SIS) als professionals dels Serveis Socials Bàsics de la comarca.

 

 

 

 

 

 

 

 

El SIS del Tarragonès és un servei socioeducatiu itinerant no residencial, per a infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies que integra: El servei de suport a les famílies amb infants de 0 a 3 anys en situació de risc; El servei d’atenció diürna (3-15); El servei d’intervenció amb famílies amb infants i adolescents en situació de risc i El servei d’acompanyament socioeducatiu per a adolescents (16 a 18 anys)
La presentació a càrrec del propis professionals del Servei va tenir tres parts:
• Una dinàmica on hi van poder participar en petits grups el 35 professionals que van assistir a la sessió. En aquesta dinàmica els tècnics van poder fer les seves aportacions sobre quines havien de ser les finalitats de les diferents línies, els destinataris, les activitats i la metodologia. També varen poder debatre sobre com es tenien que coordinar els serveis socials bàsics amb el SIS, les oportunitats i amenaces que planteja aquest nou servei.

 

 

 

 

 

 

 

 

• La segona part va ser una presentació del desplegament del SIS que, bàsicament va girar al voltant de tres aspectes: El SIS, les seves línies; L’opció metodològica que en fa el CCT i El proper desplegament del SIS pel territori i pels equipaments de la comarca.
• Finalment es van atendre tots els dubtes i aportacions que van fer els professionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s