ESPAI FAMILIAR

logotip Consell

Benvolgudes mares i pares. Per la nostra Àrea Bàsica de serveis socials la família és un dels centres d’atenció més importants. En aquesta pàgina tindreu accès a diferents articles i recursos que us recomanem i que creiem que us poden ser d’utilitat tant per la millora de les relacions, l’ educació dels vostres fills, l’atenció del benestar de tots els membres i, perquè no, per gaudir de l’oci i el lleure d’una manera saludable!

Definició i classificació de les competències parentals.

Vols que el teu fill/a faci les coses per si sol? Aquí en tens les claus.

Prezi que  utilitzo en xerrades amb gent gran. És fa una anàlisi sobre les funcions d’atenció i educació dels avis en la família actual.

  • “Geocaching” – Per TASTA. (Tallers d’Acció Socieducativa del Tarragonès.

Activitat de recerca de tresors. Molt recomanada per a fer-la amb la família. És una manera divertida de conèixer la ciutat, el poble, l’entorn natural posant a prova la nostra capacitat d’observació i orientació.

El passat dia 27 d’octubre de 2016 en el marc de les Jornades “Educar per incloure” la Dra. Raquel Amaya Martínez González del Departament de Ciencias de la Educación de la Universidad de Oviedo va impartir la conferència: “Desarrollo de Competencias Parentales en el marco de la parentalidad positiva”.Us adjuntem els documents que ens ha fet arribar per si són del vostre interès.

  • Resum “Noves aportacions en intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte”. 22 de juny Dixit Tarragona. El passat dimarts 22 de juny la seu del CCT, la Rosa Sacristan, psicóloga del SIS Famílies, en va fer un petit resum, als professionals dels Equips Bàsics de Serveis Socials de la comarca que us adjuntem (veure mes)