RECURSOS

logotip Consell

En aquesta pàgina hi trobareu eines de tot tipus que esperem us puguin ser útils en el vostre treball diari: metodologies,tècniques, articles, guies, activitats, dinàmiques de grup, plantilles, documents, aplicacions, etc…. Així que ja ho sabeu, si sou Educadors/es, Treballadors/es Socials, Psicòlegs, Integradors/es, Mediadors/es Animadors/es o qualsevol altre professional que treballi amb persones aquesta pot ser la vostra pàgina de referència .

Recull de fitxes d’activitats realitzades als Centres Oberts i TASTA de la comarca del Tarragonès

  • Optimot – Per Brigid Fernández -Tècnic d’Acollida.

L’Optimot és un cercador de consultes lingüístiques que ajuda a resoldre els dubtes que tenim a l’hora d´escriure i redactar en català.

  • “Geocaching” – Per TASTA. (Tallers d’Acció Socieducativa del Tarragonès.

Activitat de recerca de tresors. Molt recomanada per a fer-la a l’esplai o al Centre Obert. Sortim de les quatre parets del local.  És una manera divertida de conèixer la ciutat, el poble, l’entorn natural posant a prova la nostra capacitat d’observació i orientació.

  • Symbaloo. Enllaç facilitat per Maria José Hidalgo – Treballadora Social.

Eina “on line”per organitzar,accedir i compartir marcadors de manera més fàcil.

  • Joc de Taula de les emocions: Per a infants a partir de 3 anys. És un joc de taula que incorpora una petita manualitat que us podeu descarregar. També trobareu l’accés a The Language Menu on hi han forces recursos i eines que us ajudaran en la vostra tasca educativa.